Přeskočit na obsah
CarTec Group
Domů | Nabídky | BMW 840i xDrive Gran Coupé Zpět na nabídku vozů

BMW 840i xDrive Gran Coupé

ID: 34224
BMW 840i xDrive Gran Coupé
sleva do 31. 03. 2024
Prodejní cena do 31. 03. 2024
2 229 000 Kč s DPH 1 842 149 Kč bez DPH
89 089 € s DPH 73 627 € bez DPH
Katalogová cena
3 362 000 Kč s DPH
2 778 512 Kč bez DPH
134 373 € s DPH
111 052 € bez DPH
Nabídka není návrhem na uzavření kupní smlouvy dle § 1732 zákona č. 89/2012 Sb.
Najeto
15 000 km
Do provozu
06 / 2023
Model
8
Karosérie
Gran Coupé
Najeto
15 000 km
Do provozu
06 / 2023
Motor
Řadový šestiválec
Převodovka
Automatická
Palivo
Benzín
Max. výkon
250 kW
Točivý moment
500 Nm
Zrychlení z 0-100km
4,9 s
Max. rychlost
250 km/h
Původ
ČR
Barva
Individuální Metalický Lak Tanzanite Blue
Čalounění
BMW Individual kůže Merino s rozšířeným obsahem Night Blue/Black/Black
Dealerství
Liberec
Typ vozu
demo
VIN
CN79022
Nabídka na webu
https://www.cartecgroup.com/bmw-840i-xdrive-gran-coupe-662/
Adresa

CarTec Liberec, s.r.o.
Obchodní zóna Sever - Obchodní 622
460 01 Liberec 11

Přejít na kontakty
Naše klientská linka vám je k dispozici
+420 771 258 451 Po - Pá | 8:00 - 18:00
VÝBAVA
2VB | Ukazatel tlaku v pneumatikách

Včetně varování v případě poklesu tlaku v pneumatice. Systém musí být znovu inicializován po každé změně tlaku.

2VB | Ukazatel tlaku v pneumatikách
2VW | Adaptivní M podvozek Profesional

Adaptivní M podvozek zvyšuje dynamický potenciál vozu. Řidič může pomocí voliče jízdních režimů Driving Experience Control aktivovat jízdní režim, který je pro danou situaci nejvhodnější – od komfortního až po extrémně sportovní. Bez ohledu na zvolené nastavení se elektricky ovládané tlumiče Adaptivního M podvozku ve zlomku sekundy přizpůsobí stavu vozovky. Systém využívá řadu snímačů sledujících pohyby kol a rychlost vozu a podle nich nastavuje optimální tlumení pro potřebnou míru bezpečnosti.Režim COMFORT zajišťuje mimořádně pohodlnou jízdu – vůz se plavně přenáší přes nerovnosti. Režimy SPORT a SPORT+ nabízejí znatelně tužší nastavení tlumičů a fantastické sportovní vyladění podvozku.

2VW | Adaptivní M podvozek Profesional
3DS | BMW Display key

Dynamicky navržený BMW klíč s displejem s prémiovým povrchem ukazuje celou řadu informací o vozidle a díky integrovanému dotykovému displeji umožňuje dokonce ovládání vybraných funkcí. Displej umí zobrazit čas spolu se zbývajícím množstvím paliva a úrovní nabití baterie, servisní upozornění a rovněž aktuální stav systému centrálního zamykání a oken. Kromě toho je možné BMW klíč s displejem používat také k obsluze nezávislého topení či dálkově ovládaného parkování.

BMW klíč s displejem lze dobíjet bezdrátově (v kombinaci s výbavou bezdrátovým dobíjením) nebo dodávaným USB kabelem. BMW klíč s displejem nahrazuje jeden z dvou sériově dodávaných klíčů od vozu.

3DS | BMW Display key
4HB | Paket Heat Comfort, vpředu

Paket Heat Comfort pro přední část nabízí řidiči a spolujezdci příjemné teplo pro paže a ruce a zajišťuje tak vyšší komfort zvláště během zimních měsíců. Spolu s vyhříváním předních sedadel obsahuje paket Heat Comfort také vyhřívané loketní opěrky v předních dveřích a přední středové konzole a rovněž vyhřívaný volant.Vyhřívají se plochy sedáku a opěradla. Každé sedadlo nabízí několik samostatných nastavení teploty.

Vyhřívání boční loketní opěrky lze individuálně regulovat prostřednictvím systému iDrive nebo dotykového displeje. Zvolené nastavení pro vyhřívání sedadel je použito také pro loketní opěrky v předních dveřích a středové konzole a rovněž pro vyhřívání volantu. Vyhřívání se aktivuje pomocí tlačítka vyhřívání sedadla.

4HB | Paket Heat Comfort, vpředu
5AU | Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional nabízí větší míru komfortu a bezpečnosti v monotónních nebo složitých jízdních situacích. Mezi takové patří dopravní zácpy, pomalu jedoucí kolony, dlouhé cesty přes město, jízda na okresních silnicích nebo dálnicích či projíždění křižovatek.

Aktivní systém pro udržování rychlosti s funkcí Stop&Go, včetně upozornění na nebezpečí kolize s vozem jedoucím vpředu, udržuje rychlost předvolenou řidičem až do 210 km/h a rovněž vzdálenost od vozidla jedoucího vpředu. V případě potřeby upraví asistent maximální povolené rychlosti rychlost jízdy na aktuální maximální povolenou rychlost, která je stanovena informacemi o maximální povolené rychlosti s ukazatelem zákazu předjíždění.

Asistent řízení a jízdy v pruhu včetně podpory pro jízdu v úzkých prostorech je k dispozici ve stejném rozsahu rychlostí, tedy až do 210 km/h. Aktivními zásahy do řízení pomáhá řidiči v bezpečném udržování vozu ve zvoleném jízdním pruhu. Asistent jízdy v jízdním pruhu s aktivní ochranou proti bočnímu nárazu pomáhá předcházet kolizím tím, že zakazuje změnu jízdního pruhu nebo neúmyslné přejíždění do jiného jízdního pruhu při jízdě hustou dopravou nebo pomocí zásahů do řízení zabraňuje hrozivému bočnímu nárazu s dalším účastníkem provozu. Systém upozornění na nebezpečí kolize vpředu s brzdnou funkcí varuje postupně se vzrůstající intenzitou, až do mírného přibrzdění. V případě krizové zdravotní situace je asistent nouzového zastavení schopen po krátkou dobu vozidlo řídit a zastavit jej.

5AU | Driving Assistant Professional
5AZ | Laserové světlomety BMW Laserlight

Laserové světlomety BMW Laserlight s typickým designem ve tvaru písmene X v režimu dálkových světel a v závislosti na rychlosti vyzařují světlo do vzdálenosti až 500 metrů, což je téměř dvojnásobná vzdálenost než u běžných světlometů. Prostřednictvím této nové technologie světlometů BMW přispívá k vyšší bezpečnosti zlepšením viditelnosti při jízdě za tmy. BMW Laserlight poskytuje extrémně jasné a výkonné světlo s výrazně vyšší intenzitou než u běžných světelných zdrojů a lépe osvětluje vzdálené objekty.

Modré ozdobné prvky ve tvaru písmene X na obou stranách a nápis BMW Laserlight ve světlometech demonstrují technologické standardy a zároveň podtrhují sportovní charakter vozidla. BMW Laserlight se skládá z LED potkávacích světlometů, LED dálkových světlometů a LED dálkových světlometů s laserovým modulem, který je k dispozici v rychlostech od 60 km/h výše. Zároveň jsou vybavena LED parkovacími světly, LED světly denního svícení ve tvaru písmene L, LED směrovkami a LED bočními světlomety. Adaptivní asistent dálkových světel BMW s funkcí proti oslnění je součástí balíčku.

5AZ | Laserové světlomety BMW Laserlight
5DN | Parking Assistant Plus

Výbava Parking Assistant Plus usnadňuje parkování a manévrování s vozem. Paket výbavy obsahuje funkci Surround View, včetně pohledu z ptačí perspektivy Top View a vzdáleného 3D pohledu, PDC a rovněž automatický parkovací asistent. Systém Surround View usnadňuje parkování tím, že zobrazí celou oblast kolem vozu pomocí pohledu z ptačí perspektivy Top View, panoramatického pohledu s automatickou aktivací a rovněž pomocí 3D pohledu. Vzdálený 3D pohled umožňuje zobrazit okolí vozu v trojrozměrném pohledu na displeji chytrého telefonu. 

Při manuálním parkování pak doplňkové senzory sledují oblasti po stranách vozu a zobrazují překážky na kontrolním displeji. Funkce nouzového brzdění v aktivním PDC pomáhá řidiči, když je na parkovací místo nutné zacouvat, a přispívá tak k prevenci kolizí a snížení závažnosti nehod.Parkovací asistent zaparkuje vůz zcela automaticky na parkovacích místech, která jsou umístěna podélně nebo příčně k vozovce. Systém při jízdě nízkou rychlostí (menší než 35 km/h) a v maximální vzdálenosti 1,5 m od řady zaparkovaných vozidel měří potenciální parkovací místa. Jakmile systém nalezne dostatečně velký prostor, řidič jednoduše zapne směrovku a parkovací asistent převezme řízení, řazení a ovládání plynového pedálu a brzd. Řidič pouze sleduje průběh parkování.

5DN | Parking Assistant Plus
6AE | Teleservices

Kdy je další servisní prohlídka, kontrola vozu nebo výměna oleje? Díky službě Teleservices vaše BMW přesně ví, kdy se má konat další prohlídka. Na přání automaticky zašle všechny relevantní informace o vozidle vašemu BMW servisnímu partnerovi, nebo to můžete udělat sami manuálně. Váš servisní partner ví o stavu vašeho vozidla dokonce ještě dřív, než vám zavolá kvůli domluvení schůzky. Aby byla zajištěna co nejlepší úroveň příprav pro individuální potřeby vašeho vozidla, je také možné dopředu objednat náhradní díly. To také krátí čas čekání během schůzky. 

Systém rovněž v brzké fázi zaznamená potřebu neplánované návštěvy servisu, například když je nízká hladina oleje nebo jsou opotřebované brzdy. Zásadní informace jsou sdíleny, takže veškeré nedostatky lze pohodlně a včas napravit. Už se nemusíte o nic starat a vaše BMW zůstane ve skvělém stavu. A co když se vaše vozidlo z ničeho nic porouchá? I zde vám pomůže služba Teleservices, a to díky asistenci při poruše, která zajistí, že se na silnici vrátíte tak rychle, jak to jen bude možné. A navíc, systém může zkontrolovat stav vaší baterie a dopředu vás upozornit, pokud bude vyžadován nějaký zásah.

K použití této služby je nutné, aby vaše vozidlo bylo registrováno na portálu ConnectedDrive a přiřazeno k vámi preferovanému servisnímu partnerovi BMW.

6AE | Teleservices
EXTERIÉR | LAK | KOLA
1N1 | 20 M kola z lehké slitiny Y-spoke 728 M Jet Black s kombinovanými pneumatikami, Runflat
1N1 | 20 M kola z lehké slitiny Y-spoke 728 M Jet Black s kombinovanými pneumatikami, Runflat
2PA | Bezpečnostní šrouby kol

Bezpečnostní šrouby kol

2PA | Bezpečnostní šrouby kol
258 | Dojezdové pneumatiky Runflat

Označení Runflat nesou pneumatiky, které jsou schopny pokračovat v jízdě při defektu i ztrátě tlaku. Nahrazují tím rezervní kolo nebo sadu na opravu pneumatik. Runflat je založen na myšlence použití vyztužených bočnic pneumatiky, které unesou váhu vozidla a při snížené maximální rychlosti (obvykle 80 km/h) vydrží jízdu 100 až 200 km (dle výrobce pneumatik).

258 | Dojezdové pneumatiky Runflat
INTERIÉR | ČALOUNĚNÍ | VNITŘNÍ OBLOŽENÍ
4A2 | Skleněné prvky interiéru CraftedClarity

Exkluzivní skleněné doplňky CraftedClarity, které vizuálně i hapticky vyzdvihují interiér, obsahují pečlivě ručně navržené designové elementy vyrobené z křišťálu v kouřovém provedení. Detaily na ovládání hlasitosti, ovladači iDrive a tlačítku Start/Stop jsou vyrobeny z kvalitního skla. Volič převodovky vyniká extravagantním křišťálem, který je ozdoben krásně zpracovaným osvětleným písmenem X. Interiér vozidla je vylepšen speciálním způsobem a zároveň s tím jsou zdůrazněny vysoké nároky řidiče.

4A2 | Skleněné prvky interiéru CraftedClarity
4GQ | M bezpečnostní pásy

pouze s Model M Sport

4GQ | M bezpečnostní pásy
4MC | Vnitřní obložení Carbon Fibre

Vnitřní obložení Carbon Fibre

4MC | Vnitřní obložení Carbon Fibre
PAKETY
6C3 | Paket Connected Professional

Všechny dobré věci v jednom balení. S paketem Connected Professional dostanete pět chytrých služeb, díky nimž budou vaše cesty pohodlnější, uvolněnější a přímočařejší.

Služba Concierge Service je tu pro vás vždy, když jste na cestách – osobně, 24 hodin denně, 365 dní v roce, doma i v zahraničí. Váš osobní asistent telefonického centra vám pomůže s jakýmikoliv dotazy či přáními, které se mohou během cesty objevit. 

Se službou vzdálené obsluhy Remote Services máte přístup k vašemu vozidlu odkudkoliv. S využitím aplikace BMW Connected můžete na dálku zablikat světlomety, zamknout dveře vozidla nebo poslat váš další cíl přímo do navigačního systému vozidla.

Služba Real Time Traffic Information monitoruje současnou situaci na silnici prakticky v reálném čase a předem vás informuje o dopravních kolonách, objížďkách či pracích na silnici. Služba automaticky vyhledá nejrychlejší cestu do vašeho cíle a dopředu vás upozorní na jakékoliv zdržení.

Chcete ve svém voze používat hlavní aplikace vašeho iPhonu? S přípravou Apple CarPlay® můžete ovládat svůj mobilní telefon na dálku nebo prostřednictvím Siri.

S paketem In-Car Experience se vaše BMW postará i o vaši pohodu. Na přání vás může osvěžit, když jste unavení, nebo poskytnout relaxační program na konci stresujícího dne.

6C3 | Paket Connected Professional
ZÁRUKA | SERVISNÍ BALÍČEK
010 | Záruka na vozidlo 2 roky od uvedení do provozu

Jako majitel nového vozu BMW můžete přirozeně očekávat nejvyšší standardy kvality a spolehlivosti. V ojedinělých případech, kdy nastanou problémy s vaším vozidlem, vás BMW Záruka s platností po celém světě dokonale ochrání před veškerými neočekávanými náklady na opravu po dobu 2 let.

BMW Záruka zahrnuje širokou řadu prémiových služeb:

  • BMW Roadside Assistance – je k dispozici 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu a 365 dnů v roce,
  • pokrývá nezbytné náklady na odtažení do nejbližšího BMW Autorizovaného servisu,
  • zahrnuje široké nabídky mobility v případě opravy.
011 | Záruka na lak 3 roky od data uvedení do provozu
012 | Záruka na prorezivění karoserie 12 let od data uvedení do provozu
7CG | Rozšíření záruky BMW Repair Inclusive - 3 roky / 200.000km

Služba prodloužené záruky BMW Repair Inclusive zahrnuje odstranění závad vzniklých v důsledku nepředvídaných nadměrných opotřebení mechanických a elektromechanických dílů vozu a selhání funkce elektronických řídících a kontrolních systémů vozu.

Doba platnosti 3 roky od uvedení do provozu nebo 200.000 najetých km podle toho, co nastane dříve.

Počátek doby platnosti prodloužené záruky je dán datem počátku tovární záruky vozu. Platnost prodloužené záruky je limitována dle specifikace konkrétního balíčku aktuální nabídky platné v době jeho objednání. Platnost předplacené služby vozu končí v okamžiku dosažení stanoveného limitu celkového počtu najetých kilometrů vozu, nebo jeho stáří (podle toho, co nastane dříve).

Balíček prodloužené záruky BMW Repair Inclusive lze zakoupit pouze současně s objednáním / zakoupením nového vozu. Jakékoliv další rozšíření či aktualizace nejsou dodatečně možné.

Povinná péče.

Nárok na tyto služby předpokládá řádnou jízdu s vozidlem a dodržování servisních požadavků doporučených výrobcem.

Pozor, prodloužená záruka BMW Repair Inclusive nezahrnuje následující opravy:

  • poškození laku, karoserie, krytů a krycích panelů
  • opotřebení interiéru (např. obložení interiéru, krytů, loketní opěrky, volantu, klik dveří)
  • poškozené sklo (např. zpětná zrcátka, okna, světla)
  • hluky snižující komfort (např. proudění vzduchu, skřípání a drnčení), které nemají přímou souvislost s defektními díly
  • pachy
  • spotřební materiál (např. aditiva pro snížení emisí AdBlue)
  • palivo a znečištění palivového systému a následné škody
  • opravy, za něž nese odpovědnost uživatel vozidla (poškození motoru v důsledku nedostatečného množství oleje, nedodržení servisního intervalu oleje, účast na závodech)
  • poškození pneumatik a kol, závaží pro vyvažování kol
  • úpravy a seřizovací práce (které nejsou vyžadovány v souvislosti s výměnou dílu)
  • opravy neoriginálního příslušenství

Služby poskytované v rámci asistenčních služeb BMW Mobile Care, zákonné záruční požadavky a vyloučení ze záruky uvedené v prodejních podmínkách nového vozidla zůstávají nedotčeny. Prodloužená záruka neobsahuje jiná práva, než právo na opravu vozidla.

7CG | Rozšíření záruky BMW Repair Inclusive - 3 roky / 200.000km
7NH | Servisní balíček BMW Service Inclusive 5 let/100.000 km

Tento servisní balíček zajišťuje základní servis a náklady na údržbu.

?Balíček pokrývá náklady (materiál a práci) na:

  • Výměnu, případně doplnění motorového oleje
  • Servis / výměnu vzduchového filtru, mikrofiltru a palivového filtru
  • Servis / výměnu zapalovacích svíček a brzdové kapaliny
  • Kontrolu vozu a standardní služby dle pokynů v servisní knížce BMW

S platností do 5 let stáří (od data uvedení do provozu) nebo do kilometrického proběhu 100.000 km.

7NH | Servisní balíček BMW Service Inclusive 5 let/100.000 km

Mám zájem o vozidlo

Pořizovací cena 2 229 000 Kč s DPH
Rádi bychom Vás požádali o GDPR souhlas dle Vašich preferencí.

Prodejci

Petr Vavruška

Petr Vavruška

Prodejce nových vozů
David Hruška

David Hruška

Prodejce nových vozů
Jaroslav Měrtl

Jaroslav Měrtl

Prodejce nových vozů
Martin Dušek

Martin Dušek

Prodejce ojetých vozů

Fotogalerie

Podobné vozy v nabídce

Chcete sledovat novinky o BMW

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Odesláním formuláře nám dáváte souhlas se zpracováním Vámi poskytnutých osobních údajů za účelem vyřízení této Vaší žádosti či tohoto Vašeho požadavku.

Zkušební jízda - BMW 840i xDrive Gran Coupé

Rádi bychom Vás požádali o GDPR souhlas dle Vašich preferencí.